ZARA Amsterdam weer open

ZARA Amsterdam weer open diemetdieafro

ZARA Amsterdam weer open diemetdieafro

ZARA Amsterdam weer open diemetdieafro

ZARA Amsterdam weer open diemetdieafro
ZARA Amsterdam weer open diemetdieafro

ZARA Amsterdam weer open diemetdieafro

ZARA Amsterdam weer open diemetdieafro
Finalmente! De ZARA in Amsterdam is weer open. Waarschijnlijk ben ik niet de enige, als ik beken dat ik meer dan eens voor de gesloten deuren van de winkel Amsterdam heb gestaan. Na drie maanden van intensieve verbouwing was het gisteravond feest! Tussen de genodigden zie ik een aantal heel bekende gezichten van topmodellen, modeontwerpers en fashion bloggers, die net als ik, de 5.000 vierkante meter winkelvloer vol mode musthaves verkennen.

Een medewerker verteld mij enthousiast dat de winkel in Amsterdam de grootste van Europa is qua capaciteit. Hier vind je dus het complete assortiment van alle modecollecties van de ZARA. Milaan is dan wel de grootste qua oppervlakte van het pand, maar niet als het gaat om de collecties. Vanaf vandaag is de winkel officieel weer open voor publiek!

Voor de HOME afdeling, kun je nu terecht in de Van Bearlestraat in Amsterdam.